Európska prokuratúra a práva obvinených a podozrivých osôb v trestnom konaní - Becková, Dominika
Nariadenie o Európskej prokuratúre definuje tri úrovne, ktoré ustanovujú práva podozrivých a obvinených osôb: všeobecný rámec práv ustanovený Chartou základných práv EÚ, minimálny rozsah procesných práv ustanovených v práve Únie a procesné práva podľa uplatniteľného vnútroštátneho práva. Právna úprava práv podozrivých a obvinených osôb v trestnom konaní na uvedených troch úrovniach a skúmanie otázky, či je táto právna úprava dostatočná.