Participatory Budgeting: Case Study of Possible Causes of Failures - Soukop, Michal
Prax participatívneho rozpočtu a jeho zlyhania v Českej republike. Prostredníctvom empirického testovania kauzálneho mechanizmu odhalené hlavné príčiny tohto zlyhania v prípade jeho implementácie v mestskej časti Praha 7.