Research and Development Expenditure and Education Expenditure and Their Relationship with Economic Growth - Grebe, Eva
Hypotéza, že výdavky na vzdelanie majú dlhodobejší vplyv na hospodársky rast krajiny ako výdavky na výskum a vývoj. Odpoveď na výskumnú otázku, či je prístup k výdavkom na vzdelávanie dôležitejší ako prístup k výdavkom na výskum a vývoj. Použitie kvantitatívnej metódy korelačnej analýzy.