Cyber Security Management Model - a Proposal for Organizations - Jurčík, Radek
Otázka vedenia kybernetickej bezpečnosti v organizáciách. Príspevok navrhuje možný spôsob riadenia kybernetickej bezpečnosti v podnikoch. Základné zložky modelu.