The Requirements for Knowledge and Skills of Managers in ICT Modified Fourth Industrial Revolution - Bolek, Vladimír, 1988-
Vedecký článok poukazuje na zmenu v kompetencii ľudského kapitálu, ovplyvnenú štvrtou priemyselnou revolúciou. Článok podáva návrh požiadaviek na zručnosti a znalosti manažérov na rôznych úrovniach riadenia, determinovaných štvrtou priemyselnou revolúciou.