Self-Mention in the Academic Discourse of ELF Writers - Maňáková, Monika
Angličtina sa pevne etablovala ako lingua franca (ELF) v medzinárodnoma akademickom prostredí. V tejto korpusovej štúdii je analyzovaný trojrozmerný model sebamenovania a je aplikovaný pri analýze sebauvádzania korpusu nepublikovaných výskumných článkov napísaných používateľmi ELF.