Are People Willing to Voluntarily Contribute to Public Goods? The Results from the Behavioral Game Experiment. - Sirakovová, Eva, 1994-
Možnosti alternatívneho poskytovania verejných statkov pomocou jednotlivých dobrovoľných príspevkov. Zmena rozhodnutí ľudí o dobrovoľných príspevkoch na verejné statky pri zmene prostredia.