Možnosť obcí financovať triedený zber komunálneho odpadu zo štrukturálnych fondov - Pavlik, Tomáš
Výzva pre samosprávy a ich organizácie žiadať finančný príspevok výlučne na triedený zber komunálnych odpadov v rámci zlepšenia kvality životného prostredia. Typy oprávnených aktivít. Spôsob podania žiadosti.