Účasť obce a VÚC na sociálnom podnikaní - Siminská, Eva
Pokračovanie z predchádzajúceho čísla. Uvádzanie možností a spôsobov, akými sa môžu obce a VÚC podieľať na sociálnom podnikaní. Obmedzenia sociálnych podnikov pri získavaní podpory z európskych štrukturálnych a investičných fondov. Postavenie starostu, resp. predsedu VÚC ako štatutárneho orgánu sociálneho podniku.