Methods of Comparison of the Economic Order Quantity and Just-In-Time Restocking Technologies. The Case Study - Galkin, Andrii
Zhodnotenie efektivity rôznych technológií obnovy zásob. Výskum pomáha pri výbere modelu zásobovania a analýze fungovania existujúcich modelov zásobovania. Porovnanie dvoch modelov. Model Just-in-Time (JCT) sa vyznačuje nákladmi, ktoré sa vynakladajú na dopravu. Model množstva ekonomických objednávok (EOQ) zahŕňa náklady na dopravu a skladovanie v sklade.