Legislatívne možnosti riaditeľa pri výbere svojho zástupcu - Drotár, Matej
Najčastejšie spôsoby obsadzovania miesta zástupcu riaditeľa. Vymenovanie zástupcu riaditeľa - určenie vnútorným predpisom školy. Obsadenie miesta zástupcu riaditeľa na základe pracovnej zmluvy. Vymenovanie riaditeľa bez vnútorného predpisu. Špecifické požiadavky a obmedzenia. Školy a školské zariadenia bez právnej subjektivity.