Ustanovenia o inkluzívnom vzdelávaní (1.) - Lipnická, Milena
Prehľad ustanovení o inkluzívnom vzdelávaní vo vybraných oblastiach platných štátnych dokumentov - školský zákon, zákon o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch, koncepčné dokumenty Učiace sa Slovensko, Národný program rozvoja výchovy a vzdelávania s názvom Kvalitné a dostupné vzdelávanie pre Slovensko a o Sprievodcu školským rokom 2021/2022.