Obsedantno-kompulzívny syndróm a fóbie - Soroková, Tatiana
Efektívna edukácia a pomoc v čase psychického diskomfortu. Obsedantno-kompulzívna porucha osobnosti. Typy obsedantno-kompulzívnych porúch. Fóbia, sociofóbia a panické stavy.