Pracovná motivácia vo vzťahu k osobnostným črtám jednotlivca - Orenič, Marcel
Priblíženie a vysvetlenie pojmov a teórií od rôznych autorov, ktorí sa problematikou motivácie zaoberali, prípadne zaoberajú. Dotazníkový prieskum, ako dlho respondenti pre podnik pracujú, ako ich práca napĺňa, aká je spokojnosť s pracovným ohodnotením, vzťahmi na pracovisku, kariérnym rastom a samozrejme aj tým, čo ich v práci najviac motivuje. Odporúčania pre prax.