Vysoké školy v Pláne obnovy a odolnosti - Bobáková, Viktória
Plán obnovy a odolnosti ako spoločná reakcia krajín EÚ na negatívne ekonomické a sociálne dôsledky pandémie Covid -19. Rôzne prekážky a problémy pri implemetnácii projektu v rámci VŠ v SR. Výzva pre zavedenie systému periodického hodnotenia VŠ. Poukázanie na potrebu internacionalizácie.