Ekonomika zdieľania a ruská mentalita: kontradikcie a výhľady - Karpovich, Yuliya
Postoj ruských občanov k modelu ekonomiky zdieľania a poskytnutie obrazu o zmene tohto trhu za posledných niekoľko rokov. Prístup a popularita modelu zdieľania zdrojov sa líši v závislosti od veku jednotlivca. Charakterizovaná je možná úloha štátu v regulovaní ekonomiky zdieľania v Rusku.