Legislativní regulace sdílené ekonomiky a její odraz ve vnímání občanů České republiky - Jelínková, Martina
Problematika právnej regulácie zdieľanej ekonomiky. Argumenty pre a proti rôznym spôsobom regulácie danej ekonomiky. Súčasné trendy riešenia. Výskum postojov českej verejnosti voči rizikám vyplývajúcim z nedostatočnej legislatívnej regulácie.