Výberové konania učiteľov vysokých škôl – procesné detaily - Barinková, Milena
Proces uplatňovania vnútorného predpisu VŠ v praxi, ktorý upravuje zásady výberového konania na obsadzovanie pracovných miest VŠ učiteľov. Poskytnutie legislatívneho námetu na skvalitnenie dotknutej právnej úpravy tak, aby prispela ku vyváženosti subjektívnych práv oboch zmluvných partnerov právneho vzťahu pri výkone závislej práce učiteľa, ako aj ku ochrane sociálnych práv zamestnanca. Kritický pohľad na procesný postup výberového konania.