Role HR? - Kazdová, Alena
Rozhovor s Jiřím Vackem, ktorý pôsobil niekoľko rokov na pozícii HR riaditeľa v medzinárodných korporáciach Nestlé alebo T-Mobile v Čechách, na Slovensku, vo Švajčiarsku a v Taliansku. Svoje skúsenosti v súčasnosti zúročuje ako konzultant vo vlastnej firme. Radí a pomáha spoločnostiam realizovať zmeny, navrhovať organizačnú štruktúru, rozvíjať leadership, talent manažment a riadiť HR aktivity.