Business Performance and Financial Health Assessment through Artificial Intelligence - Krulický, Tomáš
Návrh vhodného nástroja pre klastrovú analýzu a stanovenie schopnosti podniku prežiť potenciálnu finančnú tieseň. Zameranie sa najmä na položky predstavujúce kapitálovú a majetkovú štruktúru českých spoločností. Použitie Kohenových umelých neurónových sietí na vytvorenie klastrov.