Predpoklady rozvoja MICE v krajinách V4 na základe vybraných ukazovateľov - Frasch, Alexander, 1992-
Cieľom príspevku je na základe analýzy monitorovania ubytovacej a dopravnej infraštruktúry v krajinách V4 identifikovať potenciál rozvoja MICE ako formy cestovného ruchu z pohľadu skúmaných atribútov. Za kľúčové metódy výskumu možno považovať monitorovanie ubytovacej infraštruktúry s akcentom na kapacitné možnosti, ktoré umožňujú realizáciu rozličných podujatí a tiež monitorovanie letov v podmienkach významných medzinárodných letísk krajín V4.