Skončenie pracovného pomeru s pedagogickým zamestnancom a odborným zamestnancom - Drotár, Matej
Špecifiká pracovnoprávnych vzťahov pedagogických zamenstnancov a odborných zamestnancov sa odrážajú v špeciálnej právnej regulácií. Osobitosti sú aj pri skončení pracovného pomeru. Skončenie pracovného pomeru okamžitým skončením, skončenie pracovného pomeru výpoveďou.