The Perception of Significant Aspects of Personnel Risk in the Management of SMEs - Belás, Jaroslav
Poukázanie na to, že riadeniu personálnych rizík sa venuje menej pozornosti ako iným manažérskym rizikám. Preto sa uskutočnil dotazníkový prieskum s cieľom prezentovať a kvantifikovať významné faktory personálnych rizík v MSP. Súčasťou cieľa bolo aj porovnať prístupy podnikateľov k týmto faktorom na základe veľkosti firmy, vzdelania a veku podnikateľov.