Evaluation of Suppliers Using Digitalization - Číž, Josef
Hodnotenie dodávateľov vo vybranej medzinárodnej potravinárskej spoločnosti, so zmapovaním súčasného stavu hodnotenia a opisom nadchádzajúcich prínosov možnej digitalizácie. Porovnanie pôvodných a nových riešení v oblasti digitalizácie, s následným odporúčaním. Výber kritérií pre hodnotenie dodávateľov a vhodného softvéru, ktorý umožní digitalizovať procesy (digitalizácia tradičného nákupu a jeho funkcií pod pojmom digitálny nákup 4.0). Nové príležitosti a možnosti pre podniky a vývoj nákupu smerom k digitalizácii pre zlepšenie nastavenia organizačného dodávateľského reťazca. Výskum na základe dotazníka s 273 respondentmi, s definovaním 23 faktorov hodnotenia dodávateľov.