Koniec vývozu odpadu z EÚ? - Liebscherová, Katarína
Návrh nariadenia Európskeho parlamentu a Rady o preprave odpadu, ktorý má zaviesť výrazné zmeny v oblasti cezhraničnej prepravy odpadu. Dôvody a ciele návrhu nového nariadenia o preprave odpadu. Hlavné opatrenia návrhu o preprave odpadu. Digitalizácia prepravy tzv. zeleného odpadu v rámci Európskej únie.