Stavebný odpad v kontexte strategických dokumentov - Šimurka, Peter
Oblasť stavebných odpadov v podmienkach SR. Stavebné odpady tvoria významnú časť z celkového množstva odpadov. Pre tento segment neexistujú aktuálne špecifické pravidlá, čo sa bude musieť zmeniť aj napríklad z dôvodu Plánu obnovy a odolnosti SR.