Zmena limitov vymeriavacích základov SZČO pre zákonné sociálne a verejné zdravotné poistenie v roku 2022 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Do 8. februára 2022 musia živnostníci a ostatné SZČO zaplatiť poistné v novej výške, a to za január 2022, o čom boli v januári 2022 informovaní. Vypočítané poistné predstavuje úhradu za predošlý mesiac. Je v ňom zahrnutá platba za všetky fondy sociálneho poistenia, ktoré je SZČO povinná platiť. Povinnosť platiť zákonné sociálne poistenie v roku 2022. Začínajúca SZČO. Platby do Sociálnej poisťovne. Verejné zdravotné poistenie.