Kühne + Nagel klade důraz na ekologii - Blechová, Eva
Firma Kühne + Nagel bola založená koncom 19. storočia a odvtedy sa patrí k popredným logistickým firmám, zabezpečujúcich zmluvnú logistiku. Znižovanie emisií a uhlíkových plynov. Z histórie Kühne + Nagel. Osem pobočiek v Čechách. Elektrická dodávka po meste. Preprava kvetín z Južnej Ameriky. Rýchlejšia preprava po železničnej trati. Zaujímavé čísla.