Čas proměňuje hospodáření s obaly recyklácia obalov - Toman, Pavel
Už dlho sa v logistike kladie dôraz na recyklovanie odpadových materiálov, vznikajúcich z použitých prepravných obalov. Logistické firmy musia reagovať na sprísňujúce sa legislatívne požiadavky, preto rozvíjajú riešenia nových ekologických požiadaviek. Pandémia Covidu-19 ovplyvnila triedenie a recyklovanie obalov za posledné dva roky a čo priniesla. Odpady sa vnímajú ako hrozba pre životné prostredie. Na triedenie a recyklovanie tlačia zákony, aj rast cien materiálov. Logistika si s triedením už vie dobre poradiť.