Legislatívne zmeny v pracovnoprávnej oblasti od 1. 1. 2022 - Matlovičová, Iveta
Minimálne mzdové nároky pre rok 2022. Mzdové príplatky pre rok 2022. Zmeny v stravovaní od 1. 1. 2022. Nový výpovedný dôvod podľa Zákonníka práce.