Firmy trápi nedostatok obalov - Hubička, Filip
Výrobné, aj logistické firmy riešia nedostatok obalových materiálov a ich rastúcu cenu už niekoľko mesiacov. Situáciu môže zmeniť koniec pandémie a obnova zásobovacích reťazcov. Zatiaľ sa využívajú vnútorné zdroje a udržiavajú sa dobré vzťahy s dodávateľmi. Dodacie doby kartónov sa zoštvornásobili. Nedostatok zvyšuje ceny a predlžuje dodanie. Situácia môže prieniesť pozitívne zmeny. Kombinácia problémov nenahráva rýchlemu riešeniu.