Zdravotné poistenie pre rok 2022 - Surový, Martin
Úprava viacerých oznamovacích povinností zamestnávateľov v zdravotnom poistení. Zmena vo vykazovaní preddavkov na poistné a povinnosti z toho vyplývajúce pre zamestnávateľov. Sadzba poistného a splatnosť poistného. Platenie odvodov z dohôd o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru. Odpočítateľná položka v zdravotných odvodoch pre nízkopríjmových zamestnancov.