Mŕtve zásoby z pohľadu filozofie i podnikania - Formánek, Tomáš
V minulosti bola výroba sústredená do rúk remesleníkov, ktorí poznali svojich zákazníkov i svoje produkty. Vedeli, kedy vyrobiť aký produkt, aby našiel svojho zákazníka a za koľko peňazí ho majú ponúknuť. Vedeli dobre predať prebytky bez toho, aby poškodili svoje meno. Mŕtve zásoby z pohľadu čísiel.