Tlačivo daňového priznania subjektov verejnej správy a územnej samosprávy za rok 2021 - Brániková, Mária
Vypracovanie daňového priznania k dani z príjmov na príklade obce s hlavnou a podnikateľskou činnosťou. Vyššie územné celky, rozpočtové a príspevkové organizácie môžu podobne postupovať. Tlačivo daňového priznania P.O.. Základ dane. Výsledok hospodárenia pred zdanením. Položky, zvyšujúce výsledok hospodárenia. Nepeňažné plnenia podľa par. 17 ods. 20 a 21 ZDP. Tabuľka A - položky, ktoré nie sú daňovými výdavkami. Položky, ktoré upravujú základ dane alebo daňovú stratu. Sadzba dane a daň. Daň na účely určenia výšky predavkov na daň. Dodatočné daňové priznanie.