Financovanie originálnych školských kompetencií v roku 2022 Z legislatívy - Veverková Konečná, Ingrid
Problematika financovania originálnych školských kompetencií - základná umelecká škola, jazyková škola, materská škola a školské zariadenia z rozpočtu obce v r. 2022. Odpovede na otázky, spojené s aplikáciou novely zákona č. 596/2003. Z. z. o štátnej správe v školstve a školskej samospráve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.