Riadenie ľudských zdrojov v kocke z pohľadu kontrolóra - Sýkora, Jozef
Asertivita ako dôležitý aspekt v oblasti riadenia ľudských zdrojov a pri výkone kontrolných aktivít. Strategické riadenie ľudských zdrojov, plánovanie ľudských zdrojov, analýza práce. Vzdelávanie a rozvoj zamestnancov, riadenie pracovného výkonu a odmeňovanie zamestnancov. Úlohy vedúceho zamestnanca z pohľadu kontrolného orgánu.