Vysokorychlostní tratí směrem k rozvoji regionu? - Píša, Jan
Železničná sieť v Českej republike. Vplyv vysokorýchlostných tratí na osobnú dopravu na trati Praha, Ústí nad Labem, Drážďany a na rozvoj mesta Ústí nad Labem. Prínosy a dopad výstavby vysokorýchlostných tratí.