The Role of Diplomacy in the Times of Coronavirus Crisis - Čiefová, Michaela, 1991-
Analýza úloh diplomacie počas pandémie COVID-19. Diskusia o vybraných dimenziách diplomacie (zdravotné, ekonomické...) a analyzovanie, ako boli prispôsobené novým výzvam vyplývajúcim z prepuknutia choroby. Príspevok uzatvára séria odporúčaní zameraných na zvýšenie efektivity diplomatického úsilia.