Vybrané zmeny v zákone o dani z príjmov od januára 2022 - Kočiš, Michal
Prehľad o vybraných zmenách v zdaňovaní daňou z príjmu a súvisiace daňové pravidlá, ktoré sa s účinnosťou od 1. 1. 2022 premietnu do zákona o dani z príjmov. Zníženie poplatku za odsúhlasenie metódy transferového oceňovania, nový odpočet na investície, zníženie odpočtu na výskum a vývoj, zjemnenie podmienok na podávanie prehľadu zamestnávateľom, reverzné hybridné subjekty, atď.