Účtovné a daňové hľadisko výdavkov vynaložených na testovanie zamestnancov zamestnávateľom v období pandémie - Klabníková, Klára
Posúdenie výdavkov vynaložených proti ochoreniu COVID-19 podľa zákona č. 67/2020 Z. z. v znení neskorších predpisov. Výdavky vynaložené na testovanie zabezpečené zamestnávateľom, no hradené štátom nadväzne na vyhlášku ÚVZ č. 264/2021. Pravidlá pre testovanie zamestnancov.