Alternatíva ukrytá v debničkách - Hencelová, Petra
Za posledných 30 rokov sa maloobchod a spotreba výrazne zmenili. Slovensko ovplyvňujú rôzne globalizačné trendy v správaní spotrebiteľov. Podstatný je posun v relokalizácii. Vznikajú alternatívy v maloobchode a spotrebe. Vybrané trendy a ich prejavy v priestorových súvislostiach. Zintenzívnenie vzťahov - spotrebitelia a lokálni producenti potravín.