Skončenie pracovného pomeru s pedagogickým zamestnancom a odborným zamestnancom Dohoda, skúšobná doba, smrť, uplynutie dohodnutej doby - Drotár, Matej
Osobitosti pracovnoprávnych vzťahov pedagogických zamestnancov a odborných zamestnancov v školstve pri skončení pracovného pomeru. Skončenie pracovného pomeru v skúšobnej dobe. Skončenie pracovného pomeru smrťou zamestnanca. Skončenie pracovného pomeru na základe zákona.