Beyond Renovation: Addressing Europe’s Long Housing Crisis in the Wake of the COVID-19 Pandemic - Delclós, Carlos
Skúmanie potenciálu inštitúcií EÚ riešiť krízu dostupnosti bývania v EÚ, ktorá sa po pandémii zhoršila. Snaha o formovanie podmienok bývania rôznymi spôsobmi. Aké sú plány a iniciatívny na renováciu bytovej politiky.