Vplyv nežiadúcich faktorov na atmosféru a vzťahy v materskej škole Stres, syndróm vyhorenia a jeho následky - Belianská, Alica
V materskej škole môžu zamestnanci pozitívne vplývať na deti len v zdravej atmosfére. Vplyv nežiaducich faktorov na atmosféru a vzťahy, ako je stres, syndróm vyhorenia a ich následky.