The Impacts of COVID-19 Pandemic on Young People in the Labour Market and Their Future Prospects - Klimko, Roman, 1985-
Aktuálne trendy na trhu práce v Európskej únii. Vyhliadky do budúcnosti mladých ľudí na trhu práce. Problémy mladých ľudí na trhu práce.