Zručnosti absolventov slovenských vysokých škôl - Blanár, František
Uplatniteľnosť absolventov zo slovenských vysokých škôl na trhu práce a sebahodnotenie úrovne nadobudnutých zručností. Vnímanie požadovanej úrovne tvrdých a mäkkých zručností absolventov zamestnávateľmi. Názor absolventov na mieru využitia osvojených zručností v zamestnaní.