Ako vzniká otcovizeň - Kramárová, Zlatica
Otcovizeň - Martinov dvor je penzión na prudkom kopci v Tepličke nad Váhom pri Žiline, ktorí postavili Lazarovci. Ide o rodinný penzión, založený na dôvere a odhodlaní členov rodiny, kde každý robí, čo penzión vyžaduje.