Plánované zmeny v príprave budúcich učiteľov na slovenských vysokých školách v kontexte plánu obnovy - Osifčin, Miroslav
Priblíženie navrhovaných zmien z Plánu obnovy a odolnosti SR, týkajúce sa vzdelávania budúcich pedagógov na slovenských vysokých školách. Reflexia o potrebe nástupu digitálnych technológií, vzdelávacích obsahov v kontexte zmien po novelizácií zákonov v oblasti školstva v okt. 2021 a nové výzvy v spojitosti s pandémiou Covid-19. Reakcia Plánu obnovy a odolnosti SR, ako skvalitniť učiteľskú profesiu, status a zatraktívniť učiteľské povolanie.