Profesia učiteľa v Európe: prístup, kariérny postup a poradenstvo - Aichová, Gabriela
Najlepšie spôsoby podľa európskych lídrov, ako učiteľom poskytnúť účinné poradenstvo, zvýšiť ich profesionalitu a postavenie. Plánovanie a hlavné výzvy v ponuke a dopyte učiteľov. Vstup do profesie a mobilita učiteľov. Uvádzanie, profesijný rozvoj a poradenstvo. Dobrá kariérna budúcnosť. Hodnotenie učiteľa ako spätná väzba.