Komentár k postupom účtovania pre účtovné jednotky - Cvečková, Mária
Úplné znenie opatrenia MFSR č. MF/24342/2007-74, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a účtovej osnove pre účtovné jednotky, ktoré nie sú založené, alebo zriadené na účel podnikania.